Σχετικά με εμάς

To Beyond Any Utopia Clothing Bau.Clo” είναι ένα κατάστημα ρούχων που βρίσκεται στην πόλη της Λάρισας στη κεντρική Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2020 από τον Μπούκλο Ευστράτιο και τον Μακρή Ιωάννη, δυο φίλους οι οποίοι μοιράστηκαν το πάθος τους για την ανδρική ένδυση.

Συγκεκριμένα, αυτό το κατάστημα διαθέτει μόνο ανδρικό ρουχισμό και φιλοξενεί μια πληθώρα επώνυμων brand, η πλειοψηφία των οποίων είναι Ελληνικά και τείνουν να συνδυάσουν το Ιαπωνικό street wear ιδεατό με την Ευρωπαϊκή φιλοσοφία της καλλιτεχνικής – σχεδιαστικής μόδας. Προσπαθώντας να έχουν όσο πιο υψηλούς στόχους γίνεται, αποτελεί προτεραιότητα για τους ιδρυτές να διαλέγουν brand με μοναδική σχεδίαση και, φυσικά, με την καλύτερη δυνατή ποιότητα υφάσματος στην αγορά.

Είναι άξιο αναφοράς πως ο Γιάννης και Στράτος δημιούργησαν επίσης το δικό τους brand ανδρικού ρούχου το οποίο και ονόμασαν “NOT A COMMON”, μέσα στο οποίο εύκολα μπορεί κανείς να διακρίνει την Ιαπωνική επιρροή σε μια πιο δυτική minimal εκδοχή της. Όλες τους οι συλλογές είναι 100% χειροποίητες και η παραγωγική διαδικασία εκτελείτε αποκλειστικά στην Ελλάδα.

Beyond Any Utopia Clothing

Παπαναστασίου 30 Α, 41222, Λάρισα, Ελλάδα

Shopping Cart
Scroll to Top