Πολιτική Επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Θέλουμε να διασφαλίσουμε πως είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με τις συναλλαγές σας. Εάν, για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας, μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν του οποίου η συσκευασία ΔΕΝ έχει ανοιχτεί μέσα σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημέρα της παράδοσης.

Πριν στείλετε οποιοδήποτε προϊόν πίσω σε εμάς επικοινωνήστε με την εταιρεία. Σας παρακαλούμε σιγουρευτείτε πως ικανοποιούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να μην έχει ανοιχτεί από τη συσκευασία του, να μην έχει φορεθεί, να μην έχει πλυθεί και να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με την οποία το παραλάβατε.

  • Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί εξ’ ολοκλήρου με όλα του τα κομμάτια και τα αξεσουάρ και να αποσταλεί στην εταιρεία εντός διαστήματος δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παράδοσης.

  • Το προϊόν πρέπει να αποσταλεί με μία μόνο αποστολή. Προϊόντα που ανήκουν στην ίδια παραγγελία πρέπει να σταλούνε μαζί.

Εάν όλα τα παραπάνω ικανοποιούνται, θα σας επιστρέψουμε την αξία των επιστρεφόμενων προϊόντων συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των εξόδων αποστολής. Μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε με ένα άλλο ή με περισσότερα προϊόντα.

Για παραγγελίες από Ελλάδα, μπορείτε να μας επιστρέψετε το προϊόν μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής και θα καλύψουμε τα έξοδα αποστολής. Μόλις παραλάβουμε το προϊόν, μπορούμε να προχωρήσουμε στην επιστροφή της αξίας του. Εάν προτιμάτε, μπορείτε να το στείλετε με δικά σας έξοδα με μια μεταφορική της επιλογής σας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια η καταστροφή σε προϊόντα που δεν επιστρέφονται σε εμάς μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής.

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδος, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν με δικά σας έξοδα αποστολής. Μόλις παραλάβουμε το προϊόν, μπορούμε να προχωρήσουμε στην επιστροφή της αξίας του.

Δεν θα προχωρήσουμε στην επιστροφή της αξίας των προϊόντων που δεν ικανοποιούν όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις. Σε ανάλογη περίπτωση, θα ενημερωθείτε πως δεν έχετε δικαίωμα επιστροφής της αξίας του προϊόντος. Εάν δε ζητήσετε την επιστροφή του με δικά σας έξοδα αποστολής εντός τριάντα (30) ημερών, το προϊόν θα βρίσκεται πάλι υπό την δικαιοδοσία της εταιρείας.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Η επιστροφή της αξίας των προϊόντων πραγματοποιείται εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών μετά την παραλαβή τους από την εταιρεία.

Για παραγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί μέσω αντικαταβολής ή μέσω πιστωτικής κάρτας θα σας παρακαλούσαμε να μας στείλετε το IBAN του τραπεζικού σας λογαριασμού, το όνομα της τράπεζας καθώς και το πλήρες όνομα του κατόχου.

Shopping Cart
Scroll to Top